Nu släpps boken, Sluta aldrig gå. Boken som hjälper barn att förverkliga sina drömmar

Den 21 september släpper Christina Rickardsson sin bok Sluta aldrig gå – från gatan i Sao Paulo till Vindeln i Norrland. Redan nu är boken väldigt omtalad tack vare att Christina fått möjligheten att berätta sin historia flertalet gånger i media.

Christina berättar om sitt liv som gatubarn i Brasilien, om svält, misshandel och separation. Om uppväxten i Sverige och alla kulturkrockar som uppstod när hon kom till det lilla samhället i Norrland. Hur hon har bearbetat sina upplevelser i vuxen ålder och börjat bygga upp ett nytt liv.

Boken lyfter upp många viktiga samhällsaktuella frågor med fokus på Brasilien och Sverige men som även finns hela världen.

Genom att köpa boken stödjer du Coelho Growth Foundation då både Christina och Bonnier skänker en del av intäkterna från boken till stiftelsen.

bok-sluta-adrig-ga